top of page

Over mij

Welkom, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site.

Mijn naam is Bas en ik ben reportagefotograaf.

 

Mijn werk kenmerkt zich door de ontspannen beelden. Het is mijn bedoeling om met foto’s een impressie van de dag weer te geven zonder al te veel te regisseren. Mijn creatieve kracht zit hem in het vastleggen van echte emoties zonder dat daarvoor geposeerd hoeft te worden.

 

Mijn talent is het om die, soms hele korte, scenes van vertedering, trots, verwondering, hartstocht, hoop, dankbaarheid maar ook verdriet in een split second te herkennen en voor altijd vast te leggen.

 

Daarom vraagt men mij vooral voor de fotografische verslaglegging van betekenisvolle gebeurtenissen als bruiloften, uitvaarten, reünies en jubileums. Ook leent mijn manier van fotograferen zich erg goed voor het portretteren van mensen tijdens het uitoefenen van hun passies, zoals sport, vrijwilligerswerk, toneelspelen of zingen in een koor.

 

Om het ongedwongen spontane moment niet te verstoren, ben ik onopvallend aanwezig, jullie mogen lekker vergeten dat ik er ook rondloop. Zo vang ik de bijzondere details en het gevoel van de dag.

 

Ik lever een serie beelden die in onderlinge samenhang laten zien hoe de sfeer was en wat het zo bijzonder maakte. Om die momenten te kunnen herkennen, ben ik zeer benieuwd naar jullie verhaal zodat ik de reportage kan leveren die aan jullie wensen en verwachtingen voldoet.

 

Ben je geïnteresseerd in een fotoreportage en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Laat dan een bericht achter via het kopje 

new lin color.jpg
bottom of page